Om oss

Velkommen til Berland Bilverksted

Berland Bilverksted har vært din pålitelige partner for kvalitetsservice og ekspertise innen bilreparasjon og vedlikehold siden 2000. Med en dedikert stab på ni erfarne ansatte, har vi vokst til å bli en ledende aktør i vår bransje.

Vi er et stolt med i MECA bilverkstedkjeden, som sikrer deg som kunde kvalitet i arbeid og deler.

Vår kvalitet

Vi er stolte av å levere førsteklasses kvalitet i alt vi gjør. Hver bil som forlater vårt verksted er håndtert med den største omhu og oppmerksomhet på detaljer. Vi tror på at våre kunder fortjener det beste, og derfor går vi aldri på akkord med kvaliteten på vårt arbeid.

Pålitelighet er vår styrke

På Berland Bilverksted kan du stole på oss for å få jobben gjort raskt og effektivt. Vi vet at tid er viktig, og vi jobber hardt for å sikre at du kan være trygg på at din bil er i gode hender hos oss. Vår pålitelighet er grunnen til at våre kunder kommer tilbake gang etter gang.

Ekspertise og erfaring

Med over to tiår med erfaring i bransjen, har vårt team utviklet en dyp ekspertise innen bilreparasjon og vedlikehold. Våre teknikere er høyt kvalifiserte og oppdaterer jevnlig sine ferdigheter for å holde tritt med de nyeste teknologiene og bilmodellene. Uansett hva slags bil du kjører, kan du stole på at våre eksperter har kunnskapen og ferdighetene som trengs for å holde den i topp stand.

Takk for at du velger Berland Bilverksted som din bilreparasjonspartner. Vi ser frem til å betjene deg og din bil med den samme dedikasjonen til kvalitet, pålitelighet og ekspertise som har vært kjernen i vår virksomhet siden 2000.